Sklopljen je novi ugovor za provedbu projekta “ZAŽELI- OSTANI KOD KUĆE S UDRUGOM AGAPE”

Dana 15.04.2024. UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM “AGAPE”- OMIŠ sklopila je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, za provedbu projekta “ZAŽELI- OSTANI KOD KUĆE S UDRUGOM AGAPE”, kodnog broja SF.3.4.11.01.0413.
Projekt će se provoditi u partnerstvu s Gradom Omišom, ukupno će trajati 36 mjeseci, a ostvarena bespovratna sredstva iznose 1.488.000,00 EUR, od kojih Europski socijalni fond Plus osigurava 85% bespovratnih sredstava, a Republika Hrvatska 15 %.
Ciljevi i glavne aktivnosti projekta:
Cilj ovog projekta je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije starijih osoba i osoba s invaliditetom kroz pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu.
Aktivnosti: zapošljavanje djelatnika za pružanje usluge potpore i podrške za najmanje 186 pripadnika ciljne skupine s isporukom paketa kućanskih/higijenskih potrepština, praćenje i kontrola izvršenih usluga, upravljanje projektom i administracija, komunikacija i vidljivost projekta.
Kontakt osoba za više informacija: Natali Stanić, agape@druga-agape.hr, tel 021/864-478