VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE NAŠE ČLANOVE I KORISNIKE!

VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE NAŠE ČLANOVE I KORISNIKE!
S posebnim zadovoljstvom možemo reći da je Udruzi odobren projekt „PUT KA NEOVISNOM ŽIVLJENJU ZA STARE I NEMOĆNE OSOBE“ kojim smo se javili na Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2019. Godinu, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
PROJEKT SE ODNOSI NA USLUGU PRIJEVOZA!
To znači da smo omogućili ovu uslugu u onim slučajevima kada vam je potreban prijevoz za preglede u mjesta van vašeg prebivališta (Split, Omiš), a niste u mogućnosti se osobno organizirati.
Molimo sve vas koji se niste prijavili, da to učinite u što skorije vrijeme kako bi mogli što kvalitetnije organizirati i provesti ovu uslugu.
Naglasak je na članove i korisnike iz ruralnih područja, gdje ili nema javnog prijevoza ili ga zbog smanjene mobilnosti niste u mogućnosti koristiti.
Udruga je za ovu uslugu sklopila Ugovor s obrtom za prijevoz putnika “Čagalj” (a po ponudi priloženoj uz projekt).

Ovo je prvi put da naši članovi, osim prilagođenog kombi vozila, koji udruga posjeduje, imaju mogućnost koristiti i ovaj način prijevoza.
Naglašavamo također da je prijevoz, kao i sve usluge koje pružamo, potpuno besplatan!

Projekt smo prijavili u skladu sa „Strategijom borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti u Republici Hrvatskoj“.
Provodi se do 30.11.2020. godine

Radni sastanak, na kojem su nazočili vlasnik OZP “Čagalj” Josip Čagalj i predsjednica Udruge Natali Stanić, sa tajnicama Teom Bagarić i Petrom Mimicom, je protekao u veselom raspoloženju, kao i razumijevanju i uvažavanju svih naših potreba.
Želimo nam ugodan nastavak suradnje i provođenje ovog itekako važnog projekta!