Učinimo Božić ljepšim onima kojima je pomoć potrebna

Dragi prijatelji,
božićno vrijeme uistinu je jedno od najljepših razdoblja u godini. To je vrijeme ljubavi i veselja, vrijeme u kojem sami sebe podsjećamo na ono što nam je najvažnije u životu. Vrijeme koje provodimo s ljudima do kojih nam je najviše stalo. Ono što je važnije od poklona ispod bora, su ljudi koje volimo i koji vole nas jer pokloni bez ljubavi i topline ne znače ništa. Pravi duh Božića upravo je u tom zajedništvu i emocijama koje osjećamo jedni prema drugima.

Sutra se u u Sportskoj dvorana Ribnjak u Omišu s početkom u 19.00 sati odražava Humanitarni koncert pod nazivom Božić u klapskom ruhu. Četvrti je to humanitarni koncert u organizaciji FDK Omiš, Grad Omiš – službena stranica i HDS – Hrvatsko društvo skladatelja / Croatian Composers’… Na prethodna tri humanitarna koncerta prikupljeno je blizu 100.000,00kn pomoći za Udruga Prijatelj Omiš roditelja djece i odraslih s posebnim potrebama, za Noru Rogošić i Antu Kovačića te za štićenike Samostana „Nazaret“ sestara Služavki malog Isusa u Omišu.

Ovogodišnji koncert namijenjen je Udruga OSI AGAPE za nabavku opreme za rehabilitaciju i druge aktivnosti kluba mladih oboljelih od Multiple skleroze. Cilj akcije je utjecati na svijest, ne samo oboljelih, već i na sve nas da oboljelima od Multiple skleroze budemo podrška u njihovom svakodnevnom životu te da ne dozvolimo da postavljanje dijagnoze oboljelima znači prekid društvenih, profesionalnih i drugih aktivnosti. U tome mogu uspjeti samo našom zajedničkom podrškom.

Sudionici koncerta većim djelom naši su sugrađani koji su se kao i prethodnih godina rado odazvali ovoj akciji na čemu im od srca hvala: Gradska glazba OMIŠ; klape: Ženska klapa Mirabela CZK, Klapa Žmul, Klapa Pasika i Klapa Oneum Omiš. Osim njih dolaze nam gosti Klapa Bunariri iz Vodica i zadarski tenor Duje Stanišić, a imamo i posebnog gosta iznenađenja. Svi oni obećavaju večer prožetu lijepom pjesmom i ispunjenu emocijama baš onako kako je bilo i prethodnih godina.

Uspjeh ove akcije i koncerta ovisi isključivo o svima nama. Stoga Vas pozivamo da unatoč najavljenom lošem vremenu i bogatom blagdanskom TV programu ustanete iz udobnih trosjeda i dođete na koncert za pomoć našim sugrađanima.
Pridonesimo svi zajedno i ove godine blagdanskom duhu u Gradu Omišu, te Božić učinimo ljepšim onima kojima je pomoć potrebna te prikupljenim sredstvima od humanitarne akcije pomozimo u nabavci opreme za rehabilitaciju i druge aktivnosti Kluba mladih oboljelih od Multiple skleroze.

Ulaznice možete kupiti na www.eventim.hr, u Udruzi OSI Agape, direkciji FDK Omiš (Ivana Katušića 5), te na ulazu udvoranu dva sata prije početka koncerta. Sredstva namijenjena isključivo za ovu humanitarnu akciju možete uplatiti na žiro račun: OTP banka d.d. (IBAN: HR6524070001500007271).

U ime Udruge OSI Agape, svih organizatora i sudionika od srca vam svima hvala i Sretan Vam Božić i Nova 2020 godina!