31.10. 2017. g. napustila nas je draga naša teta Franka Tafra.

S osjećajem velikog pijeteta, obavještavamo sve naše članove i prijatelje, da nas je dana 31.10. 2017. g. napustila draga nasa teta Franka Tafra.
Izražavamo iskrenu sućut obitelji: suprugu Iliji, kćerkama Giti i Nives, zetovima, unucima koje je beskrajno voljela, cijeloj familiji i svim dragim prijateljima.
Gđa Franka, je bila dugogodišnja članica Udruge. U svom profesionalnom životu se dokazala brojnim generacijama kao odlična i nezaboravna učiteljica. U obitelji majka, supruga, baka, susjeda, prijateljica… Željela je doprinositi i njegovati istinske i prave ljudske vrijednosti. U tom cilju je dugo godina bila aktivna kao izviđač. A onda su je posljedice bolesti dovele do nas.
Kako se oprostiti od Vas, draga naša teta Franka? Bili ste primjer svima nama, aktivna i prisutna uvijek i u svemu: član Predsjedništva,a potom i Nadzornog odbora Udruge. Sudjelovali u svim aktivnostima udruge: informatičke radionice, gimnastika, vesela druženja, izleti.. I to uvijek u pratnji svog supruga, barba Ilije, koji vam je bio velika podrška.
Draga naša teta Franka, falit ćete nam puno! Ono što možemo reći, je da ćemo se truditi slijediti Vaš primjer, nastojati biti ono što ste od nas i tražili: pošteni, pravedni, vrijedni i uporni. S tugom, ali i dubokim poštovanjem oproštamo se od Vas.
Počivali u miru draga naša teta Franka. Adio! 🙁 🙁 <3